Kisfaludy Pályázat

Projekt adatok:

  • kedvezményezett neve: Baranyai Róbertné egyéni vállalkozó
  • A támogatott projekt címe: A Baranyai Vendégház fejlesztése és korszerűsítése megújuló energia felhasználásával
  • A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00670
  • A támogatás szerződött összege: 12 441 636 Ft
  • A támogatás mértéke: 70 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2020. 01. 30.
Image

A projekt bemutatása:

A Baranyai Vendégház panzió összesen 8 db vendégszobával rendelkezik. Minden vendégszobához saját zuhanyozós fürdőszoba tartozik, azontúl 6 szobához konyha illetve konyhasarok is tartozik. A vendégszobák terasszal illetve közös, de elválasztható fedett erkélyekkel rendelkeznek.

A Kisfaludy Pályázat keretében a vendégszobák és a fürdőszobák teljes mértékben felújításra kerültek, ami tartalmazza fürdőszobai vizes berendezések cseréjét, burkolatok cseréjét, szobai burkolatok cseréjét, tapétázásokat, festéseket, homlokzat megújítását.

Emelett a bútorzat, az ágyak, matracok, szobai kiegészítők, szobaszéfek, LED TV berendezések is cserére kerültek. A közös használatú fedett erkélyterek szeparálhatóságát is megoldottuk.

A beruházás célja az volt, hogy a panzió szobáink színvonalát felhozzuk a szállodai megjelenés színvonalára, ami meg is valósult.

A beruházás része volt egy 9,3 KWp teljesítményű napelem rendszer felépítése is mellyel az épületegyüttes villamosenergia igényét tudjuk megújuló energiával biztosítani.

Image

Foglaljon közvetlenül rajtunk keresztül!